VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sjuklingar

Gårdagen då alltså. Det kändes som om hela dagen i princip gick ut på att överleva, typ. Morgonen kändes bra och sambon gick iväg till jobbet. Sedan började jag få hosta, ont i halsen och huvudvärk. Det kändes som om de bara blev värre och värre och uppepå det så ville inte pojkarna sova, alls!

Det är så himla svårt att bli irriterad på dem också för de är så gulliga när de båda ställer sig upp i sängen och står och kikar på varandra över kanten och skrattar till. Det regnade nästan hela dagen så på eftermiddagen tog jag bilen så de skulle få sova ordentligt.

Idag vaknar jag med feber på det hela också. Hela kroppen värker och gör ont. Jag har inte tid för att vara sjuk! Åh :/ Jag fick även veta en sak om framtiden som inte verkar bli av, så jag känner mig ledsen och nere över det också. Ingen bra fredag alls det här.

Sambon stannar hemma och hjälpa mig med pojkarna i alla fall, så det är bra. Vi lär nog bara vara inne och kurera oss idag och se finalen i Talang ikväll. Min röst går såklart till Emanuel även denna gång 😊

Några bilder från morgonen

IMG_8598 IMG_8600

fullsizeoutput_2497 IMG_8608 IMG_8618


Annons

Kommentarer


 1. Majda 19 maj, 2017 on 10:20 Svara

  Helt underbara bilder, så himla gulliga dom är!!
  Ha en fin helg.

  http://nouw.com/miniochluna

  • Nathalie 19 maj, 2017 on 20:01 Svara

   Tack snälla! 😊🌸
   Detsamma till dig 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna