VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Om mig

Hej! Nathalie heter jag och är 26 år gammal. Jag bor tillsammans med min sambo i mellersta Norrland och tillsammans har vi våra tvåäggstvillingar Lucas och Vincent. De kom i vecka 31+1 via akut kejsarsnitt den 10 juli.

Jag började skriva min blogg under graviditeten för att kunna gå tillbaka och minnas, men du får självklart hänga med du också :)

Kontakt: nathaliestvillingblogg@gmail.com

image

Kommentarer


 1. Andrea 24 augusti, 2016 on 22:13 Svara

  Hej! Kom in på din blogg av en slump av instagram. Jag har nämligen själv tvåäggstvillingar och ena heter oxå Vincent! 😄 Min andra heter Melvin. Nu är mina snart 1,5 år (april 15) och blev födda med planerat snitt då mina inte ville komma ut i tid. I Sthlm får dom bara ligga i Max 38 v. Jag ville inte bli igångsatt.
  Minns det som igår, tiden går fort ,så njut njut njut. Fast det har du väl aldrig hört???? 😀😏
  Andrea

  • nathalies 25 augusti, 2016 on 07:59 Svara

   Hej! Men va roligt!😃 Hoppas allt gick bra för er :) Hehe ja alla säger att man ska njuta av den här tiden, så vi försöker så gott vi kan 😄 Ha det så bra! :)

   • Andrea 25 augusti, 2016 on 22:48 Svara

    Ja, allt gick bra! De låg i magen nästan 38 v 37+5. Trodde aldrig att jag skulle g så långt med just tvillingar som man har hört gärna kommer tidigare. Tog det rätt lugnt den sista tiden innan barnen. Kom ju knappt upp ur sängen så tung som man var… Hah😂 Dock blödde jag lite mer än vad man bör vid snittet. Vincent tv1 som blev tv.2 istället då han inte ville komma ut. Därav mer blödning så melvin kom först och Vincent drogs med kiwiklocka ” sugklocka” men allt gick bra ändå, lite blek bara… 😬 Svag som sjutton kom inte upp ur sängen på två dagar. Läkte snabbt ändå och var mest öm vid såret en vecka efter. Tog rätt beslut om snitt iaf. Är och var otroligt förlossningsrädd. Skulle gärna vilja ha ett barn till, men min sambo är rätt nöjd som vi har det! 😬😂😂👶👶 Vänta bara tills du får utmaningar som när båda ska upp å klättra osv. Ständig kamp om vem man ska ”rädda” först. 😏 Så otroligt glad och stolt är jag som blev utvald till just tvillingmamma. Inte alla som får bli det… Mäktigt att alla undrar hur det går ihop, men det är ju vår vardag! 😀 All lycka till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna