VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Intensiva dagar

Vi har haft em väldigt intensiv helg med två sjuka killar. Natten mot lördag var det Lucas som var vaken och ledsen. Han sov ca en timme och sedan vaknade han och var jätteledsen. Vi provade allting, mat, byta blöja, vagga, ja allt vi kunde komma på.

Natten mot idag är det Vincent som har varit vaken varje halvtimme. Han har en sådan hosta att han vaknar hela tiden utav den. Vi använde inhalatorn men den hjälpte inte. Till sist klev jag upp och la mig med honom i soffan och hade redo mössa och en tjock filt bredvid mig. När han vaknade och hostade tog jag på honom allting och satte mig på en stol vid balkongdörren och hade den på glänt. De hjälpte litegrann men han hostade fortfarande. När den lugnat ner sig något så la jag tillbaka honom i soffan och sedan höll jag på sådär hela natten.

Jag trodde det skulle bli bättre med hostan nu på morgonen men det blev det inte. Den är fortfarande lika elak och efter frukosten så hostade han så kraftigt att han inte fick ha kvar maten. Vi klädde på honom och satte honom i åkpåsen i babyskyddet och så satte vi oss på balkongen. För en stund blev de bättre men sedan hostade han igen, lika kraftigt.

IMG_8521 IMG_8523 IMG_8527

Vi hade en inbokad hälsoundersökning idag på BVC, 10 månaders-kontrollen. Den fick vi dock inte komma på nu när de var dåliga utan vi måste boka en separat tid hos vårdcentralen. Lite konstigt system de där kan jag tycka. De heter ju ändå barnavårdscentralen? Hur som helst så har jag bokat in en tid på vårdcentralen och hoppas innerligt att vi kommer få hjälp. Det känns liksom inte som en ”vanlig förkylning” längre. Kan de vara lunginflammation, RS eller något helt annat? Jag kommer då inte ge mig förens de kontrollerat honom noga.

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna