VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Glömsk och superpigg

Tack så mycket för alla gratulationer och lyckönskningar i och med husköpet! :) Vi är väldigt spända och taggade på att börja med inflyttning och renovering.

 

Igår var vi till morfar en sväng på eftermiddagen. Vi blev bjudna på middag och pojkarna härjade runt i hans stora lägenhet. Det lättaste när vi är borta hos andra och man vill stänga in dem i ett rum är ju helt klart att lägga en stol för dörren, så de fick de bli hos morfar med 😉

IMG_2927

Under förmiddagen idag har vi hjälpt mamma att rensa i huset. Rum för rum, så vi inte börjar med alla samtidigt :) Jag har mest hängt med pojkarna så att så mycket rensade gjorde väl egentligen inte jag, men någon måste ju se efter dem också :)

Vi stannade till eftermiddag och sedan åkte vi hem mot vår lägenhet. Pojkarna fick ta en dusch och sedan dags för läggning.

IMG_1240 IMG_1244 IMG_1246 IMG_1252 IMG_1253 IMG_1256 IMG_1265 IMG_1270 IMG_1273

Men just då upptäcker vi att ena babyvakten är borta. Shit, den är kvar i Nordingrå. Babyvakten funkar alltid så himla bra för oss, för då kan vi stänga alla dörrar in till pojkarna och titta på tv i lugn och ro. Har vi ens en dörr stängd så hör vi dem knappt om de skulle låta, men har vi allt öppet så kan vi inte se på tv utan att behöva ha jättelågt.

Mitt i vårt funderade om vi skulle åka tillbaka ikväll eller imorgon och hämta den så vaknar Vincent. Han som i aldrig vaknar efter att han somnat! Men ikväll så. Superpigg efter att ha sovit kanske 10 min. Vi försökte lägga om honom men de var helt omöjligt. Vagga i famnen, i hans egna säng och i vår säng. Nope, han ville vara vaken. Men efter många om och med så somnade han om till slut och sambon åkte iväg för att hämta den där babyvakten. Och för att jag inte ska sitta på helspänn och lyssna efter ljud så ligger jag nu inne i sovrummet med dem tills han kommer hem med den. Haha, snacka om att en sådan egentlig värdslig sak kan vara så otroligt viktigt. Inte för pojkarna egentligen, utan för oss :)

Och inte har de gjort ett ljud heller sedan han åkte, så jag hade kunnat sitta inne i vardagsrummet haha!

Jaja :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna