VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fotosession och ett mindre utbrott

Imorse vaknade jag före grabbarna! Kändes helknasigt och väldigt länge sedan. När de vaknade klev vi alla upp och medans en av oss matade så packade den andre. Vi skulle nämligen till en fotograf och ta nya bilder på pojkarna :) Vi gjorde även nyföddsfotograferingen hos Fotograf Mahuldan.

Alltså titta vad små! Sötbarna :) Här var de 2 månader ungefär (0 månader korrigerat)

_DSC7922_webb2 _DSC7881_webb _DSC7965_webb

Att försöka få dem att äta bra och sova innan är ett projekt bara det! Men de lyckades somna i bilen så de hann sova en liten stund i alla fall. Sedan började nästa projekt, att få dem att titta in i kameran, le och inte ha händerna i munnen. Hjälp, vi blev helt svettiga men Mahuldan är duktig och jag är säker på att hon fick några bra bilder :)

På slutet blev Lucas jättetrött och de gick inte alls att ta fler bilder, så det fick vara helt enkelt. Vi hann inte mer än ut till bilen nästan så sov bägge två.

Väl hemma fick de lite lunch och sedan packade vi ner dem i vagnen och gick en tur.

IMG_6189 fullsizeoutput_1c1a

De sov länge och vi gick och gick. Vi stannade till och med och drack en kaffe och åt en glass och de sov genom hela.

IMG_6194

 

När vi kom hem igen efter promenaden lekte vi lite men till sist fick Vincent nog och fick ett utbrott helt plötsligt. Vad kunde han vilja? De hade nyss sovit och han borde inte vara hungrig riktigt än. Vi testade att ge honom gröt och han åt upp hela portionen plus en banan OCH ersättning på det. Hungrig kille! Han blev nöjd och sedan kunde vi fortsätta leka. Jag ska tillägga att jag fick ett mindre sammanbrott mitt i det hela också eftersom han absolut inte ville äta i stolen utan sitta i knät. Han skrek även mellan varje tugga också och jag kände mig stressad. Ingen bra kombination! Men till sist så. Mamma lugn och unge nöjd :)

De ville inte sova någon eftermiddagslur heller, troligtvis på grund av långsovningen mitt på dagen, så de fick vara vaken. Läggningen gick som en dans och båda somnade på 5 minuter.

Nu blir de middag för oss vuxna och lite senare är det finalen av Farmen :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna