VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ett nytt ljus

I söndags blev det inget inlägg. Vi hade fullt upp hela dagen med dränering och busiga pojkar :) På kvällskvisten när jag egentligen brukar skriva inläggen så var jag med på mitt första styrelsemöte. Kul!

IMG_3313

fullsizeoutput_3091 fullsizeoutput_3093 IMG_3322

Titta så mycket ljus som strömmar in genom fönstren nu när trädet är borta därifrån! Nu har jag kanske inte lagt ut så mycket bilder på det innan, men jag lovar, det är stor skillnad. Vi kommer fortsätta med renoveringarna, bland annat med altanen som ni ser ovan.

Idag har vi varit på förskolan, eller ja pojkarna har varit där, jag fick åka hem direkt. I bilen hem tänkte jag att jag skulle ta en lång och skön dusch när jag kom hem. Blev det så? Nja, en dusch blev det men inte så rofyllt som jag önskat. Förskolan skulle nämligen ringa om det hände något eller om jag behövdes tidigare, så där stod jag i duschen och var orolig att de skulle ringa hela tiden. För skulle de ringa så ville jag ju kunna åka på direkten! Men de ringde såklart inte, utan allt hade gått fint. Vincent hade suttit och kastat löv och sjungit och Lucas hade ätit mängder med vattenmelon. De är mina grabbar det!

Nu ikväll har vi varit ute tillsammans med pappan och geggar runt i leran som är på gården. En höjdare för pojkarna!

IMG_3332 IMG_3333 IMG_3334 IMG_3337 IMG_3341 IMG_3342 IMG_3345 IMG_3349 IMG_3352 IMG_3353 IMG_3356


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna