VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ett dopp i de blå

När pojkarna sovit förmiddag så fick de sätta sig i vagnen och så följde vi med mormor och kusin Matilda ner till badet. Det tar bara några minuter så är man därnere så de ligger nära och bra till :)

Pojkarna fick hoppa i badbrallorna och bada de med. Första gången i en sjö! De tyckte det var jätteroligt men jag var mest slut och svettig efter den lilla stunden vi var där. De fanns nämligen väldigt mycket småsten som de ville stoppa i munnen heeeela tiden. Phju! Men som sagt, en liten stund var vi där och sedan gick vi upp för lite lunch :)

IMG_2473 IMG_2477 IMG_2478 IMG_2481 fullsizeoutput_2ef3 fullsizeoutput_2eea fullsizeoutput_2ef1 IMG_2495 IMG_2496 fullsizeoutput_2ef7 IMG_2501 IMG_2504 IMG_2506 IMG_2514

Vi stannade inne tills att pojkarna skulle sova igen där på eftermiddagen och sedan fick de sova ute i vagnen. Jag passade på att plocka och dammsuga inomhus medan de sov.

Klockan började bli mycket och de hade inte vaknat, så jag och mamma/mormor väckte dem och åkte på affären sedan. De gillar verkligen att åka iväg där det är folk. Sitta och titta och peka på allt :)

När vi kom hem så gick vi iväg på en liten jakt. Nämligen smultronjakt! Vi gick till ett ställe där jag plockade dem som liten. Vi hittade flera stycken och pojkarna smackade och var himla nöjda! Vi stannade ute på gräsmattan en liten stund också innan vi gick in igen. Men att gå in var inte alls kul. Väl inne så var de ingen dans på rosor tills att sambon kom hem. De gnällde och ville bara sitta i famnen hela tiden. Försökte jag sätta mig på golvet så bägge kunde sitta i famnen så var inte det bra nog. Hjälp. Min rygg, eller nej hela kropp, värkte.

IMG_3285

Men vi hjälptes åt med dem och läggningen gick relativt snabbt.

Imorgon väntar vårat första möte här i byn. Byalagsmöte :) Det ska bli kul!

Ha en trevlig kväll!

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna