VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En mysdag

På förmiddagen gjorde vi de vanliga bestyren och hade kanske pyjamas på lite för länge, men vad gör det? Vi skulle ingenstans så det var bara mysigt :)

IMG_6107

Sedan kom sambon hem mycket tidigare än väntat. Han har nämligen fått ont i ryggen igen och var till en naprapat. Hon tyckte inte att han skulle jobba utan vila, så idag har vi fått rå om honom hemma istället.

Pojkarna var överlyckliga att pappa var hemma :)

IMG_6124 IMG_6126 IMG_6136

Dagen har rullat på och jag har hunnit tvätta, laga mat och gjort en massa fruktpuré. Vi tog en promenad jag och pojkarna till affären och handlade också. Nya badbrallor fick också följa med hem :) De som de har nu är alldeles för liten så ett par nya var verkligen på sin plats. Vi får se om det kanske blir en tur till badhuset den här veckan med mormor :)

Även idag hoppade grabbarna över en sovning och de gick väl sisådär. De blev lite väl trötta där ett tag men de åt bra innan de hoppade i säng för natten och det är de som är allra viktigast. De brukar annars kunna äta väldigt dåligt om de är för trötta.

fullsizeoutput_1c43 fullsizeoutput_1c46 fullsizeoutput_1c40

IMG_6243

Standard här hemma med kladdiga kläder, haha! Vincent är nämligen en liten kräkis och de har inte blivit bättre heller sedan han började med mer mat, men någon gång ger de väl med sig :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna