VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En fikastund och tokiga barn på stan

Inte lika stressig morgon idag men två väldig trötta grabbar hade jag med mig i bilen till förskolan. Lucas hann till och med somna så han fick sova en liten stund medan jag gick in med Vincent och så.

Lucas grät lite när jag gick men de hade gått över efter lite lek och sedan hade resten av tiden gått fint också. De hade ätit bra och det var med stora leenden och öppna armar som de kom springandes när jag hämtade dem. Men de är ju så roliga. De blir superglad när man kommer men sen vill de in och leka igen direkt :)

Jag tog en promenad hem med dem och när jag kommer hem på gården så blir jag bjuden upp till grannen på kaffe. Himla mysigt och en trevlig pratstund hade vi, tack Anneli! :)

IMG_3604 IMG_3610

Vi gick hem för lite mellis och sedan brassade vi iväg till pappans jobb. Vi plockade upp honom och åkte sedan och storhandlade innan vi åkte hemåt igen.

IMG_3612

Jag la pojkarna och fixade mat medan sambon var ute och hjälpte till med dräneringen. De blev en seg nattning och middagen blev inte klar förens efter 20. Men men, så kan de bli ibland :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna