VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Avlastning

Imorse vaknade både jag och sambon och var ordentligt rossliga. På natten hade jag sovit med sockar och två täcken men ändå frusit. Va tusan! Vi som ville att det här skulle vara över nu.

Och det är inte lätt att rodda två lite krassliga barn om man själv är dålig, så sambon stannade hemma en dag till.

IMG_8566

Även om bägge av dem är väldigt mammiga just nu så var de skönt att kunna få hjälp och avlastning.

IMG_8559 IMG_8561

I övrigt så har de börjat äta fasligt dåligt just nu. De vrider bort huvudet när jag försöker mata dem och får de äta själv så leker de bara med maten. Läste att de kunde vara en fas så de kanske är det då, men hur som helst frustrerande att de inte vill äta som förut och få den energin de behöver.

Jag försökte få till en fin bild på dem idag, men som ni ser är de inte alltid de lättaste att båda ska vara nöjd samtidigt 😉

fullsizeoutput_2454

IMG_8579

På eftermiddagen tog vi en promenad för att inhandla småsaker. Hjälp, första lilla backen trodde jag att jag skulle svimma. Kroppen är helt klart inte i gott skick nu vid förkylning så de fick bli en väldigt lugn promenad. Läkaren sa att de var bra med promenader för pojkarnas skull så de fick andas kall luft.

Vid nattning var pojkarna hopplös att lägga. De var för övertrötta så de for och vände sig och ställde sig upp i sängen och var väldigt missnöjda, men till slut så!

 


Annons

Kommentarer


 1. Agnetha Stattin 17 maj, 2017 on 20:52 Svara

  Massor med krya på kramar till er☺💖.

 2. Ma 18 maj, 2017 on 06:18 Svara

  Vilka fina pojkar du har. Älskar bilden med både skratt och gråt, visar hur livet är. Kämpa på och hoppas ni blir friska snart.
  Kram
  Ma

  • Nathalie 19 maj, 2017 on 06:52 Svara

   Tack! ❤ Ja verkligen! Som en berg och dalbana 😉
   Tusen tack, det håller vi tummarna för också.
   Kram och ha en fin helg! 🌸

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna