VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HEJDÅ!

Ja jag har nu beslutat att det är dags för mig att byta bloggportal. Jag har varit nöjd med Allt för föräldrar men känner att det är tid för lite förändring.

Så hädanefter hittar ni mig på nathaliestvillingblogg.vimedbarn.se och senare idag kommer jag fixa så direktlänken nathaliestvillingblogg.se fungerar också :)

Hoppas ni följer med mig dit istället! :)

Kommentera

Jobb och gulliga barn

Huvudvärken var borta imorse så jag åkte till jobbet, och hela dagen gick toppen. Så skönt att det var kortvarigt :)

Och se vilken tur jag hade som kom in på jobbet 😉

36FDDDCA-A6A8-4E55-9E69-E3BACAAE5900

Så det är väl typ det jag har gjort idag. Jobbat.

Men sen när jag kom hem så var grabbarna så himla gulliga. De kramades och pussades med mig när jag kom hem. Men nog kan det bli lite bråk alltid om vem som ska vara i famnen, men jag får försöka göra mitt bästa.

Jag såg också att de varit här och gjutit själva plattan som farstun ska stå på. Tjoho! Nu kan jag knappt bärga mig tills de börjar bygga upp det igen.

Nu ska jag ta och börja göra mig klar för sängen så jag får ordentligt med sömn inatt med :)

Kommentera

Åka hem tidigare

Den här dagen blev inte alls som tänkt. Jag åkte iväg på jobbet och sambon lämnade av grabbarna på förskolan.

Jag hinner inte jobba speciellt länge fören det dunkar något så ofantligt i huvudet och efter en stund börjar jag må illa. Jag tar tabletter men det hjälper inte heller. Det var bara att åka hem igen. Jag har banne mig inte tid för att vara sjuk nu! Men är det inte typiskt, precis när man börjar komma igång med träningen så blir man ju nästan alltid sjuk.

Väl hemma så gick jag och la mig direkt och sov i en timme, och det kändes lite bättre efteråt. Pojkarna hade kommit hem från förskolan när jag vaknat och de var väldigt glada över att se mig :) De busade och lekte och hade väldigt mycket energi. Tråkigt när man inte orkar hänga med i deras tempo och kunna busa med dem, men de skötte de väldigt bra ändå :)

De är så roligt nu när de förstår så pass mycket också. De kan kan peka ut flera kroppsdelar, hänger med i alla rörelser när man sjunger sånger och förstår och hämtar rätt leksak när man ber om dem.

IMG_4333 IMG_4334 IMG_4336 IMG_4337 IMG_4338 IMG_4342 IMG_4343

Som ni ser på bilderna ovan så är de där fönsterna inte i de renaste laget, men med två små kladdiga händer som hela tiden ska vara där så är det inte de lättaste att hålla rena 😉

Och på tal om fönster förresten, så hade en liten fågel flugit in i ett av våra fönster ute på altanen, och satt där helt stilla. Men efter en stund flög han iväg. Han kanske vilade upp sig efter krocken :) Och gissa om katten Ernst var intresserad av den lille krabaten!

fullsizeoutput_331f

Hur som helst! När pojkarna lagt sig för kvällen så kikade jag och sambon på repris av Kockarnas kamp och åt middag. Som jag hoppas att jag ska må bättre till imorgon.

fullsizeoutput_3323

Kommentera

Lite rörigt

Hallå där! Det har varit tyst här någon dag, men det har sina förklaringar och de kan jag berätta om senare :)

Dagarna rullar på här hemma. Jag fortsätter med min lunchträning och leker och busar med pojkarna när jag kommer hem. Ingen tid tar jag från dem när det kommer till träning, himla skönt måste jag säga!

Ikväll när jag kom hem läste vi böcker för pojkarna och sedan åkte jag iväg på en övning. Jag ska nämligen vara med i en julkör i år! Jag har velat vara med flera år men det har aldrig riktigt funkat, tills nu då :)

IMG_4322 IMG_4323

Igår var vi bara hemma och sambons bror och son kom förbi och hjälpte oss att plocka bort det stora trädet som låg på gården. Ni vet det från trädfällarfesten?

Det var gråmulet och tråkigt hela dagen så jag var mestadels inne med grabbarna. Deras absoluta favorit just nu är att klättra på saker, verkligen på allt, men också att dra fram alla kastruller och leka med dem. Så visst har man fullt upp alltid!

fullsizeoutput_3312 IMG_4313 fullsizeoutput_3313 IMG_4319

Ett litet rörigt inlägg idag känner jag, men så får det bli ibland. Nu ska jag lägga mig tänkte jag :) Godnatt!

Kommentera

Skogsmullar

Vi fick en väldigt fin morgon, lite så där extra fin faktiskt. Mamma/mormor kom nämligen med helt nybakat bröd till oss :)

IMG_4194

Så efter en rejäl frukost begav vi oss ut på gården. Vi drog ris och städade upp lite. Grabbarna lekte och sedan blev de less men blev nöjd av att sitta i vagnen och titta på :)

IMG_4196 IMG_4199 IMG_4200 IMG_4204 fullsizeoutput_32c1 fullsizeoutput_32c2 fullsizeoutput_32c4 fullsizeoutput_32c5 fullsizeoutput_32c6 IMG_4222 IMG_4225

Och titta vem som gjorde premiär ute? Jo katten Ernst! Han var helt lyrisk och sprang runt och kikade på allt han kunde hitta, men höll sig alltid i närheten av oss :)

BB7FB43E-5073-4B5E-99EA-F57266147E6D

Vi tog en liten paus från allt plockade på gården och gick upp till mamma/mormor en sväng. Där tog vi en tur till skogen och det fanns mycket spännande att titta på där, och smaka på!

fullsizeoutput_32c7 IMG_4233 IMG_4234 IMG_4239 IMG_4249 IMG_4251 fullsizeoutput_32ca fullsizeoutput_32cc IMG_4269 IMG_4272 IMG_4278 IMG_4280 IMG_4284 fullsizeoutput_32cf fullsizeoutput_32d1 fullsizeoutput_32d3 fullsizeoutput_32d7 fullsizeoutput_32d6 IMG_4294 fullsizeoutput_32da fullsizeoutput_32db IMG_4298

När vi kom hem igen åt vi lunch allesammans och sedan var det dags för deras vila. De fick sova ute i vagnen medan vi fortsatte att greja. Och visst är det konstigt, jag tyckte vi plockade och plockade men ändå så syns det knappt?! Ja ja, vi får fortsätta imorgon :)

På eftermiddagen kom pappa/morfar på fika och efter 2 och en halv timme så vaknade pojkarna och vi åt middag. Det fick bli ett bad för dem innan nattning och de är så gulliga med varandra när de sitter där i badet. Plaskar, skrattar och klappar på varandra :)

Nu sover de sött i sina sängar och jag och sambon sitter och pustar ut efter dagen :)

Trevlig kväll på er!

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna