Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Happy Halloween…

untitled

Då var det Halloween idag..  Höstens stora händelse… hihi.. Själv känns det som vilken dag som helst. Men ändå inte.. Jag har varit hemma från jobb idag med världens huvudvärk. Natten har inte varit den bästa och inget smärtlindrande har hjälpt. Börjar känna mig lite bättre. Medans jag låg på soffan och sov så tog stora dottern alla clementinerna och spökade ut dem. Hon har verkligen fantasi mitt hjärta :-)

2016-10-31_15.01.42

Frågan är om man vågar äta dem eller om de äter upp mig… hihi

Happy Halloween på er.. Kram N

PS. Jag har ganska mycket träningsvärk idag.. En galet skön känsla 😉 …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *