Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Annons

Fortsättning av gårdagens tema…

…..Kvällsmys!

Ja så är det här hemma. Mina planer var att ut och springa ikväll men får planera om och göra det imorgon. Stor är på innebandy match och liten har somnat i soffan. Så möjligheten att sticka ut och springa finns inte just nu. Jag skulle verkligen behöva komma ut för jag känner att jag vill och är så sugen på att springa. Istället har pyjamasbyxorna åkt på och jag har landat i soffan bredvid min lilla sovande fis…fniss!!

20161025_184843

Men jag får njuta av myset med liten istället ❤

Kram N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons