Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Utklassning och kvällsmys……

Go kväll på er där ute i mörkret!

Jag glömde berätta för et igår om att stora dottern utmanade mig i plankan. Hon sa till mig att jag aldrig skulle orka 1 minut i plankan… Jag bara klart jag gör.. Men nähä… Där fick jag. Hon gjorde plankan i 1 minut och jag klarade stå i 30 sekunder, sen var jag dööööd!!!

plankan

Så jag får nog träna upp mina magmuskler så jag kan fixa 1 minut eller nä… jag ska fixa mer…

Fullspäckad dag idag har det varit. Började dagen med att lämna liten på förskolan för att sen köra stor till BUP. Där efter blev det jobb för att sen hämta på förskolan igen. Tur att vi hade rester hemma så maten gick att värman snabbt. Liten var trött och gnällig så det blev mys i soffan som slutade med att hon deckade.. hihi

20161024_185535    20161024_195101

Min lilla fis <3

Så nu ska jag ha egentid med min stora fina dotter <3

20161024_195124

 Kram N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *