Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Annons

Oh what a day!

Vilken dag.. Jag har verkligen inte varit mig själv idag. Hela dagen har jag känt mig nere och väldigt ledsen. Jag tror det handlar mycket om att jag inte har sovit bra inatt och drömt dessa jobbiga drömmar om pappa. Jag funderar på om han egentligen har varit hos mig inatt.. varit och hälsat på mig här hemma. . eller är det något han vill säga mig?! Mycket som jag funderar på.

dad

Planen efter jobb idag var att hälsa på mamma och sen köra och träna.. Jag ringde stora dottern och sa att jag funderade på att strunta i träningen. Då utbrister hon… Men mamma du ska träna för det bestämde du i morse och du mår ju bättre efteråt. Så jag får väl lyssna på henne för hon har ju rätt. Men på väg mot mamma kände jag att nä…jag tar träningen imorgon istället.. Men efter jag hälsat på mamma så stack jag till gymmet ändå körde 40 min på löpbandet. Så nöjd jag är nu efteråt.

images8483GXDR

Så nu sitter jag mätt och ny duschad i soffan och mår fysiskt bra men är lite ledsen fortfarande. Hoppas på en bättre natt inatt. Ha en skön kväll :-)

Kram N

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons