Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Annons

Go morgon träningsvärk ;-)

En mörk tisdagsmorgon och det är snart dags att ta på sig ytterkläderna och köra till jobb. Egentligen skulle jag gärna krupit ner i min varma säng igen men det ger ju ingen mat på bordet och inga pengar för att betala räkningarna. Vilken man önskar ibland..hihi

2016-10-17_21.05.56

I lördags så tog jag tjuren i hornen och packa mina träningskläder för ett besök på löpbandet på gymmet. Det blev 4 tunga kilometer och jag kände mig ganska trött. Då fick jag även en tankeställare om att motionen är ju verkligen en färskvara. Ska ja nu fixa Göteborgsvarvet så får jag sätta igång och arbeta upp konditionen. Så igår körde jag ett spinningpass och jag var nästan död efteråt. Men vill bara att det ska bli onsdag så jag kan komma ut och springa igen :-)

2016-10-17_21.05.17

Jag känner mig nöjd och att motivationen har nog kommit tillbaka :-)

Kram N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons