Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Annons

Hur blir det egentligen?

Go kväll på er!

En riktigt ruggig höstdag idag alltså.. Kallt och blött men soffan är riktigt skön att krypa upp i. Mina planer idag var att komma ut och springa. Då möts jag av stora dottern och att hon har planerat att umgås med sin pappa och kommer inte hem förrän ikväll. Ja det är ju trevligt men SUCK… Nu gick mina planer i kras igen… Jag får hoppas att hon kommer hem lagom så jag ändå kan komma ut.. Ja nu när jag verkligen tror jag har hittat min motivation..

När ska jag få sätta mig själv i första hand utan att få dåligt samvete.. Det händer inte ofta. För är det inte barnen som kommer först så är det någon annan.

2016-02-29_21.32.38

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons