Bloggar om mitt liv som ensamstÄende tvÄbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glÀdjen till löpning efter min stora livsomstÀllning. HÀr ingÄr Àven lite kost,mode och annat kul. HÀng med ;-)

Galet nöjd 😊

Go morgon 😊

KÀnner att kroppen Àr ganska mör idag. Har inte sovit sÄ bra inatt. SvÄrt att komma till ro nÀr jag vÀl kom isÀng och Äskan som dök upp vÀldigt tidigt i morse.

IgĂ„r var helt fantastiskt roligt. Vilket lopp! LĂ€tt att jag ska köra nĂ€sta Ă„r igen. De första 3 km var as jobbiga sen kĂ€ndes det tok lĂ€tt mellan 3 och 7 km sen var det kĂ€mpigt igen. Den sista km kĂ€ndes som döden sjĂ€lv. Hade nog varit lite lĂ€ttare om jag inte hade haft 3 veckors uppehĂ„ll i min trĂ€ning. Men jag startade och jag kom i mĂ„l med ett person bĂ€sta pĂ„ 1:03:23  och jag Ă€r GALET NÖJD 😊

2016-08-28_09.32.01

En timme innan start trĂ€ffade jag min kusin som oxĂ„ skulle springa Midnattsloppet.  Hon var anmĂ€ld i en snabbare grupp sĂ„ hon stod vid mĂ„l och hejade pĂ„ mig nĂ€r jag kom ❀

HĂ€logt att trĂ€ffa dig Jenny efter sĂ„ mĂ„nga Ă„r. Stor kram pĂ„ dig ❀

2016-08-28_09.32.53

Idag blir en riktig slappe söndag. Liten kom hem 8 imorse och har redan deckar i soffan. hihihi…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *