Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Skolstart! Ingefära med tillbehör ;-) och relationsakuten!

Go morgon minna vänner!

Idag är en stor dag för min stora tjej! Idag börjar hon 8:an och då undrar jag var denna tiden har tagit vägen. Det var ju inte så länge sedan som hon började första klass. Alla dessa år… var har de blivit av?

2016-08-19_09.20.07

Ja lite åt rätt håll börjar det gå men med små steg. Lite piggare är jag men nyser konstant känns det som. Så idag blir det mycket te med ingefära, honung och citron.. Hoppas det hjälper lite 😉

20160819_084916

Färsk ingefära, färsk citron och honung från biodlingen som stor har jobbat med i skolan.. Kan det bli bättre ?! Nä det tror jag inte :-)

Liten var lika glad och exalterad över att komma till förskolan idag och det är så skönt. Man får sån inre ro i kroppen när det är såna mornar utan tårar eller liten som klämmer sig fast på mig när jag ska gå..

Sitter nu och tittar på nyhetsmorgon på tv4. De har ett inlägg från Relationsakuten. Dagens samtal handlade om föräldrar som väljer att separera efter sommaren men även om föräldrar relation till varandra efter separationen och när de träffar nya partners och deras eventuella svartsjuka till den relation som de separerade at jobbat ihop. Hur viktigt det är för barnen att föräldrarna har en väldigt god relation som separerade. Gå gärna in på tv4 play och titta. Mycket lärorikt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *