Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Snörvel och ett varmt hjärta :-)

God morgon på er!

Jag känner mig överkörd av en bulldoser minst 10 gånger och han backade tillbaka också. Helt slagen är jag. Denna förkylning är inte att leka med. Ska snart bädda ner mig igen med lite panodil i kroppen.

Jag har nyligen varit iväg och lämnat liten på förskolan. Hon han knappt ta av sig skorna förrän hon var inne och lekte med de andra barnen.  Hade inte ens tid att säga hejdå till sin sjuka mamma.. Hon bara älskar att komma till förskolan och det gör mig så varm i hjärtat :-)

gladabarn

Kram N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *