Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Kroppen som talar!

onsdag

Då var det redan onsdag! Galet rent vad tiden går snabbt. Idag tillbringar jag min dag hemma i sängen. Dagis bacillerna har hoppat på mig nu är liten har börjat igen efter semestern. Nu går hon på ny avdelning med många nya barn och massor av nya baciller som tas med hem och hoppar på mig.. grrr…

Nå nu ligger jag här hemma med halsont, snuvig och dunder huvudvärk samt tokstressad över att jag ska springa midnattsloppet om 10 dagar.. Detta är inte vad jag har tid med. Eller så är det kroppens sätt att berätta för mig att det har varit för mycket nu en tid så det är dags att chilla ner?!

illustration-sjuk-455px

Så nu blir det att vila och vila..

Kram N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *