Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Att vara tonåring och skogslek!

Go morgon vänner!

Igår började jag och liten vår dag i Skrylle tillsammans med Camilla. Det blev en PW i 5 km spåret med mycket tankar och funderingar. Det är så skönt att bara få vara, prata av sig om allt och ingenting i naturen. Liten sprang lite och slog sig ner i vagnen lite. Efter vår sköna promenad så blev det en liten fika i resturangen. Vi fick lyssna på liten när om ordbajsade konstant. Där efter lite lek på lekplatsen.

20160813_115831

20160813_100909

Vi han precis in i bilen innan det började droppa. Efter 2 minuters körning så regnade det rätt bra. Vi tog turen hem till mamma och lunchade med henne. När vi sitter där och småpratar så kommer frågan från liten… Var är morfar? Då började funderingarna på hur jag skulle förklara för en 3 åring ..jaja.. Lätt och enkelt! Morfar finns inte längre gumman. Jag tror han sitter på ett moln och ser till att vi har det bra…

När kvällen väl var här så kommer stor hem efter en vecka hos sin farmor. Hon har haft det bra och umgåtts mycket med sina kusiner. Mycket skratt och lite bråk.. men det blir ju så när man lever så tätt inpå varandra.

Väl hemma, trött och allmänt känslig så kommer de jobbiga tankarna som inte går att styra bort och den sura tonårs tjejen är hemma igen. Jag saknar verkligen hennes leende, skratt och den glada tjejen. Jag hoppas inte detta vara i flera år.. Det kan ju inte vara så kul för henne eller för oss andra i familjen!

Nu har vi en helt orörd söndag framför oss 🙂 Idag är våra planer att köra ner till Ystad och hälsa på min bror och hans familj:-) Vad ska ni hitta på?

Kram N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *