Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Många tankar som snurrar runt! Saknaden är stor <3

Go Morgon på er där ute!

Idag är det sista dagen på min semester. Jag har inte uppdaterat på ett tag för att jag har inte haft energi, krafter eller ork. Jag har lämnat bloggen åt sidan och haft fokus på så mycket annat. De två sista veckorna på min semester har bestått av så mycket känslor och händelser. Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Just nu lever jag med en otroligt stor saknad i mig. Många tårar som faller varje dag som kväll och ett stort hål i bröstet. Många mardrömmar på natten som också gör att jag vaknar ledsen.

dad

Onskagen den 20 Juli så gick min pappa bort ganska hastigt. Några dagar innan så åkta han i akut efter att har ramlat hemma och då fått en hjärnblödning. Denna blödning orsakade kramper i kroppen och där på drar han på sig en lugninflamation och har svårt att syresätta sig. Där på upptäcker man att pappa även fått en hjärtinfarkt någon gång mellan fallet och dagen innan han dog. Så under 5 dagar gick känslorna upp och ner för att vi viste inte riktigt vad som skulle hända. Han blev bättre och sämre och sen bättre igen och sen drastiskt sämre och han försvann från oss. Jag vet att pappa har det jättebra nu och det var detta han ville men min saknad efter honom är enorm. En del av detta som jag tycket är så ledsamt är att nu är mamma ensam. Jag vet att hon fixar detta bra men att ha levt med sin man i nästan 45 år och så behöva sitta själv nu. Jag vet hur de har levt tillsammans genom större delen av dessa år så det kan både vara skönt och ensamt. Mamma Jag tänker på dig <3

Idag är det minnes gudtjänst i kyrkan och jag ska ta med mamma dit så vi får tända ett ljus. Sen är det 1,5 vecka kvar till begravningen.  Det är tur att jag har så många vänner och kärlek runt om mig så jag klarar av att stå på benen.

Lovar att jag skriva av mig lite mer för det är ju ett sätt att få ut sina känslor :-)

Nä nu måste jag gå och göra mig iordning för att hämta mamma.

Puss och kram på er <3

En reaktion på ”Många tankar som snurrar runt! Saknaden är stor <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *