Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Magnetbilder och ny leksak :-)

God förmiddag på er!

Igår när jag tömde brevlådan så var där ett stort tjockt brev till mig från Sticy9 :-) Min första tanke var.. Shit vad snabbt det gick :-) Mina bildmagneter har kommit och så bra det blev :-)

2016-07-15_09.03.02

2016-07-15_09.02.19

Och som jag trodde så får de ju inte sitta ifred på frysen. Liten är där och ändrar på dem konstant.. hihi

Här om kvällen när jag körde mitt tuffa löp pass så invigde jag även min nya leksak. Nu ska det tränas med stil 😉 Är än så länge väldigt nöjde med den och som jag har spanat in den under en längre tid. Nu slog jag till eftersom priset hade sjunkit och jag kunde hämta den i butiken :-)

20160715_104244    20160715_104422

Snart dags att fixa lite lunch och sen träffa en väninna på Tirups örtagård. Efter det ska jag hämta stor jag köra ner till Ystad för lite mys med bror och hans familj samt gå på Matmarknaden som är där nu i helgen :-)

Kram på er /N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *