Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Hur mår man då idag?!

God morgon gott folk :-)

Har ni sovit gott? Jag ska väl erkänna att min natt har inte varit den bästa. Trodde jag skulle sova som en stock hela natten efter kvällens träning. Men jag har haft en liten tös som hr hostat så mycket så jag tänkte att snart kräker hon. Så det känns som att jag har fått typ 2 timmars sömn. Vi får köra återhämtning idag. Alltså ta det lugnt och jag får passa på att sova middag när hon somnar :-)

Men jag är fortfarande måttligt imponerad av mig själv. Galet att jag hade krafter till att köra 15 km löpning igår. Jag kan knappt fatta det :-) Men det känns bra och snart är det ju dags för Midnattsloppet :-)

run

Vad ska ni hitta på idag?

Kram N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *