Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Regn regn och åter regn!

imagesPWZDISIM

God morgon på er!

Då är jag inne på min andra semester vecka av fyra. Förra veckan så tog vi en lång weekend uppe på Ronneby Havscamping. Madde och familjen har husvagnen där så jag och flickorna hyrde stuga där. Bättre helg kunde vi nog inte valt med tanke på vädret. Vi hade sol sol och åter sol. Helt fantastiskt.. Det var väldigt intensiva dagar med lek, bad, hallonjakt, marknad och mys. Jag och Madde kom till och med ut på en 6,3 km löprunda en av morgnarna :-)

419    434    459

430    445

En av de första kvällarna hände en liten olycka. Jag gick in i en hylla och fick kanten precis ovanför ögonbrynet. Fy F_N vad det gjorde ont. Det var så att tårarna sprutade på mig. Bulan lade sig fint över natten så kom blåtiran smygandes..

440    514

Och det ser värre ut idag!

491

Mysigt hade vi :-) Borta bra men hemma bäst :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *