Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Go kväll i vårt avlånga land!

Ja då är snart lillördag över. För det är ju lillördag man kallar onsdagar ju! Samt att arbetsveckan börjar gå mot sitt slut. Helgen och veckan har varit hektisk.

I måndags så var jag på föräldrar möte. Ren information inför höstens flytt för liten. Dags att flytta upp i treårsgruppen! Galet vad tiden går. Snart 3 år gammal.. Min lilla stumpa!

cd7628aca4519550109b8e71bac37229

Ikväll har jag äntligen kommit ut på veckans första löprunda.. Min plan var att träna igår men kroppen strejkade och jag har fått lära mig att det är väldigt noga att lyssna på kroppen. Men jag säger bara.. gud vad skönt det var.. Samt att få rensa huvudet..för det behövs ibland!

Och vet ni vad jag har gjort idag. Jag har skaffat mig ett medlemskap på L9 Fitness i Burlöv.. Nu blir det mer än bara löpning :-) Ser fram emot det :-) Lite exalterad faktiskt.. hihi

Förresten!!.. Bara 15 dagar kvar till vår resa.. woop woop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *