Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Uppe innan tuppen!

God morgon.. eller god förmiddag!

Idag var det jag som väckte tuppen! Jag vaknade 04.50 på min semesterdag. Hur kul e det då… Men jag låg kvar och mös i sängen och snusade på liten, min lilla sängkompis 😉 Efter en mysmorgon blev det en cykeltur till förskolan :-) Liten njöt :-) Idag skulle de springa Vårruset. En tradition på förskolan :-)

20160510_055908

I går var det första gången i mitt liv jag märkte av all poolen som far runt i luften. Det var kli i ögonen och idag är det även en lite täppt näsa. Men igår blev det en löptur ändå. Det var så skönt att komma ut på kvällen. Jag säger det än en gång.. Det är en sån terapi för mig. Rensar hjärnan och bara njuter :-)

I helgen drog jag och stora tjejen iväg till Ullared. Vi var ute efter sommarkläder. Men det var inte så mycket som passade oss i smaken. Men det blev lite smått och gott. Ovan på allt så hade vi det så trevligt och mysigt. En mamma dotter dag :-)

20160508_131918

Idag är det då semesterdag. Vårt uppdrag idag är att köra till Hässleholm för att göra PASS. När jag skulle boka tid så var den tidigaste tiden innan vi skulle åka i Hässleholm. Så det är ju bara att ta sig dit och vara glad :-)

Ni får ha en super dag :-)

Kram N

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *