Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Insektbett eller ögoninflamation och träningskläder!

2016-05-07_08.11.55

God morgon vänner!

Så här såg liten ut nu på morgonen. Jag har ingen aning om det är ett insektsbett eller ögoninflammation. Hon är inte röd i ögonvitan men det kliar och hon är förkyld.  Hennes pappa lär nog få en chock när han kommer och hämtar henne idag!

Igår efter jobb så var jag hos min frisör och fixade till frisyren. Efteråt fick jag massor av tid över så jag kunde göra det som de flesta kvinnor älskar att göra.. Gå i lugn och ro i affärerna upp i stan. hihi!

Jag hittade en massa saker men så kom besluts ångesten så då hängdes det tillbaka igen. Jag hittade bland annat ett par snygga träningstights men ville ha en överdel till. Då fick jag problem med att välja! Linne eller t-shirt? och vilken färg?

2016-05-07_08.31.04

Eftersom jag inte kunde välja så hängde jag tillbaka allt igen. Nu på morgonen sitter jag här och känner att jag ska åka tillbaka idag och göra ett nytt försök. för jag gillade verkligen tightsen..

Vilken överdel tycker ni?

Idag blir det även en liten runda till Bonnamarknaden som är i byn i helgen :-)

Ni får ha en skön lördag :-) Det ska ju vara super väder idag :-)

Kram N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *