Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Äntligen Fredag!

God morgon vänner :-)

Idag är det ju en såndär  klämdag. När vi bestämde på jobb vem som ville vara ledig och vem som kunde jobba så sa jag att jag kunde jobba.. Men nu ångrar jag mig. Det hade varit så skönt att ligga kvar i sängen.. Men nu är det upp och hoppa, väcka liten för att även förskolan väntar.

imagesBPJLXELE

Men sen har jag en hel helg framför mig. Jag behöver inte stressa hem från jabb eftersom liten blir hämtat av sin pappa och stor är hos min moster tillsammans med min kusins barn. Så jag ska fortsätta min dag efter jobb med att köra in till Malmö och ha lite egen tid med bland annat en tid hos frisören :-)

Så hur ser er fredag ut?

Kram N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *