Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Då var det söndag och det har varit tort här!!

198081-Good-Morning-Let-s-Get-The-Day-Started

God morgon på er!

Ja under helgen har här varit lite tort.. Lite bloggtorka 😉 hihi!! Har haft lite annat för mig. I fredags kväll var jag bjuden in till Malmö för att se Cabaret Moulin på Moriskan. Vilken trevlig show :-)

20160422_210513

Under lördagen så var det interncuppen för stora dottern. Det var nästan en heldag i hallen på träbänkar… Ajajaj min rumpa. Under cuppen så hade klubben prisutdelning till lagen för de insatser de gjort under säsongen. Tjejernas lag tog hem 3 pokaler för blandannat skånemästerskapen, Fair play cup och 3de plats i seriespelet :-) Vilka tjejer :-) Jar är en riktigt stolt bandymamma :-)

20160423_123027

20160423_123559

Men så var det då söndag idag.. Helgen är snart slut! Jag sitter och myser i soffan med datorn i knäet och kaffet på bordet. Solen skiner ute och stor sover!! Ensam tid.. Det var länge sedan. Liten är hos sin pappa.. Denna omgången som hon är hos pappa så har vi bestämt att hon ska vara där en dag längre. Så vi börjar med utökningen så det snart ska bli halva tiden var. Det är tufft och jag ska bara lära mig att njuta men jag saknar henne såååååå mycket. Vill ju bara ha henne här och pussa på henne!!! Nä…. Natalie.. Du ska njuta…..Suck!! Så blandade känslor..

Snart ska jag slänga mig i duschen och in och hoppa på stora dottern så hon får vakna… Vi måste ju ut i det fina vädret innan regnet kommer :-)

Vad ska ni hitta på idag??

Kram N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *