Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

2 års dagen, bajskorvar och att vara mamma!!!!

Vilken händelserik dag.. ojojoj säger jag bara! Jag kan väl börja med att idag firar jag 2 år som gbp opererad. Det har försvunnit många kilon och liver har verkligen inte varit en dans på rosor. Det har varit mycket arbete och det gäller också att ändra sin livsstil.. Men jag kan nor tycka att det som har varit allra svårast är att få hjärnan att hänga med på denna resa!!

2016-04-03_08.21.25

Denna dagen har även beståtts av en stor prövning som mamma. Jag har som sagt en tonåring som är mitt uppe i pubderiteten och en liten 2,5 åring som har gått in i sin treårs trots. Detta är inte alltid så roligt. Framförallt när de är lika ”trevliga” samtidigt och då en mamma som inte riktigt mår 100. Kroppen ballar ut på både en a och andra sättet när man käkar en dunderkur pencillin. Så det har varit mycket bråk här hemma idag. Vi har varit ledsna och arga alla tre. Jag har känt mig som en otroligt usel mamma som inte har haft något tålamod. Skuldkänslor som kallas duga har jag haft. Usch säger jag bara. Mitt hjärta gråter!!

2016-04-03_18.49.59

Så för att vi skulle komma varandra närmre och bli sams så lyxade jag till det lite med en pannkaks lunch. Det blev då pannkakor, drottningssylt, vaniljkvarg och färska jordgubbar. Det uppskattades väldigt mycket av båda barnen. Liten var super duktig på att äta. vilket också gjorde att hon somnade gott när hon skulle sova middag. Men idag fick inte mamma natta henne utan det skulle storasyster göra!!

2016-04-03_18.50.44

Liten har fått för sig att allting är bajskorv. Vad det än är som vi pratar om så är det bajskorv.. Sen fick hon för sig att hon skulle göra som mamma… sova med klockan på armen!!! Lilla sötnöt!

2016-04-03_19.54.02

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *