Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Då kör vi en omgång till!! Hej fröken SVAMP!!!

Då kör vi igen!! Igår var jag ju full av energi. Jag myssprang 8 km och när jag kom hem så kände jag att där var mer krafter kvar. In i duschen och landade i soffan och då… då kom smärtan i halsen smygandes. Det gjorde mer och mer ont för varje gång jag svalde. Natten var hemsk och tankarna gick.. Det var bara att ringa vårdcentralen direkt när de öppnade på morgonen.

Ett halsprov och resultat lappen i handen där jag läste ett stort POS (positiv) under diagnosen Streptokocker (Halsfluss)…. Nä va fan! Inte nu igen.. Då kan vi bara säga Hej till herr halsfluss och Hej till fröken svamp.. Antibiotikakur i 10 nya dagar och ingen löpning på dessa tio dagar. Där efter är det att börja om och starta mjukt… Jag är definitivt inte glad. Jag skulle mer kalla det ledsen och besviken.. Jag går och gräver ner mig mjukt under täcket men hela asken Clindamycin!!!

20160331_204145

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *