Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Förmiddagsmys i skogen!!

Det är ju sånt underbart väder. Nu är verkligen våren här :-) Alla vårblommorna som kommit upp lite här och var är ju bara så vackra. Idag blev det en date med kusinen Anna och barn men även moster och hennes man i skrylle. Vi kämpade oss igenom hitta vilse slingan. Vissa delar gick bra andra så satte sig liten på tvären och ville absolut inte mer. Men en liten belöning efteråt gjorde henne mer glad. Lite fika då alltså. Detta tog hårt på krafterna så nu ligger hon och sover gott i sängen. Det blir bara en liten stund sen får jag väcka henne så hon kan komma i säng ikväll. Det är ju slut på ledigheten och tillbaka till verkligheten imorgon.

2016-03-28_14.26.18

Igår så var det ju Skånemästerskapen i innebandy för stora dottern. De var så duktiga så de blev gruppetta. Vilket innebär att idag bär det iväg till Åstorp för semifinal och final. Jag håller tummarna för dessa duktiga tjejer. Jag kan tyvärr inte vara med eftersom jag har min löpkurs ikväll :-)

Ni får ha en fortsatt underbar solig måndag :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *