Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Klick klick!!

Ibland kan man inte hålla sig. Framförallt när det är rea. Att shoppa online är inte bra men roligt. För man har nästan hunnit glömma vad det var man handlade innan paketet kommer hen.. Så när man ska öppna paketet så blir det lite som en överraskning… hihi  För ett tag sedan så klickade jag hem träningskläder. Ett par löparbyxor och tillhörande tröja.. Så snart ska jag få inviga dem :-) ska bara bli lite varmare.  Fortfarande lite för kallt så jag kör med fodrade löpartights. Men snart…

20160317_210938

Nu är vi äntligen hemma efter en mysig eftermiddag hos min bror och hans familj. Har varit och lämnar föräldrarna som samåkte med oss. Så nu har jag landat i soffan med datorn i knäet. Liten sover och stor är på rummet. En kopp te står och väntar på mig och en tidning ska läsas. Jag ska njuta och ladda inför morgondagen. Liten ska till pappa och stor till sin. Innan stor kommer hem igen så ska jag ut på en löprunda. På eftermiddagen blir det lite påskfirande :-)

20160325_115226

Så ni får ha en skön kväll :-)

En reaktion på ”Klick klick!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *