Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

En ren skitdag som slutade gott :-)

Idag har verkligen inte varit min.. Det har mest varit irretation och jobbigt på jobb. Humöret har ballat ur lite.. hjärnspöke som har gnagt på mig inne ifrån så detta slutade med tårar i bilen på vägen hem… Men ett skönt samtal fick mig på lite bättre tankar och ovanpå detta så var maten färdig när jag kom hem. Min stora tjej hade varit gullig och lagat mat till mamma :-)

Sen var det bara att byta om och sticka iväg på löpkursen.. Idag körde vi återhämtnings träning… Springa i lugnt tempo utan flås i längre stäcka… fixade det galant 😉 Såå idag så tog jag min 5:a :-) och lite till 😉

2016-02-29_21.32.38

Så nu hemma, duschad och jag har båda barnen under mitt tak. Nu är Natalies själ lugn igen :-) och kan sova gott när det blir dags .-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *