Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Jag har hittat min kärlek!!!

Denna helgen har sprungit för snabbt iväg. Jag har njutit till 100% och fått väldigt mycket kärlek och då vill man ju att helgen ska vara minst 5 dagar. Båda barnen har varit hos sina pappor så jag har fått vara Natalie och inte mamma :-) Men idag så ringde min stora flicka och berättade att hon inte mådde så bra och att hon redan var hemma. Hon hade feber igen.. Tror hon har haft en eller två feberfria dagar denna veckan.. Vad är det för baciller!!?? Stackaren.

Imorgon är det måndag igen. Det ser jag till viss del fram mot.  För då är det dags för min löparkurs igen. Jag tycker det är så otroligt roligt att springa. Det är kärlek 😉

När jag kom hem idag så gjorde jag ett pass. De senaste gångerna så har jag bara gjort förbättringar på mina runder. Både på längd och tid. Då gör det mig mer taggad inför varje gång det är dags för ett nytt pass.

2016-02-28_21.10.55

Idag när jag kom hem och såg hur långt jag hade sprungit så blev jag lite smått irreterad. Hade jag bara sprungit några meter till så hade jag gjort 5:an. Det är ju mitt mål. Grrrrrr…… Men samtidigt så vet jag om att jag gör 5:an i veckan som kommer 😉 hihi

2016-02-28_21.02.32

Nu ska jag kolla några avsnitt av serien som jag följer… Blacklist heter den.. Så vi hörs i morgon mina vänner :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *