Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Vilken dag som slutade men en löprunda!

Ja fy… Denna dagen har verkligen testat mig. Jag vet inte hur många gånger jag har velat säga upp mig som mamma och bara ta flyget till ett soligt och varmt ställe för minst en vecka… Det har varit trots från liten. Hon har testat sin mamma om och om igen. medans den stora som då är i puberteten och hormonerna flödar runt här.. kort sagt trots, bråk och en mamma som blir galen…

Liten är nu frisk och ska till förskolan imorgon och jag ska äntligen till jobb.. Har saknat mitt jobb och mina kollegor. Så kära vänner imorgon är jag tillbaka 😉

Så innan jag skulle få ett nervsammanbrott ikväll så tog stor hand om liten och jag kom iväg på en liten löpar runda. Idag gick det så mycket bättre än vad det gjorde igår. Jag satte nya resultat och jag känner mig så nöjd. Men mycket kvar att jobba på 😉

2016-02-24_20.51.39

Så när jag kom hem hade liten inte somnat än så jag fick henne att somna och sen blev det ett skönt bad.  Så nu doftar jag ljuvligt  😉

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *