Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

JAG gjorde det!

20160206_074231

När jag vaknade i morse kl 06,45 så tänkte jag … Fy jag är ju ledig och vill sova mer….. Men så kan jag på att jag hade ju planerat att ta min löparrunda på morgonen innan exet kom och lämnade liten. Då flög jag upp ur sängen och drog på mig kläderna samt reflexvästen (i barnstorlek). in men hörlurarna och på med RunKeeper. Så när jag hade gjort min uppvärmning så sa runkeeper i lurarna: antalet minuter och kilometerna var 0.. Då visa det sig att min GPS inte vill som jag vill idag… Typiskt.. Men jag körde på ände. Saken är ju den att man vill ju logga sin träning :-( Men inte idag!!

Men jag kom ut och gjorde min träning och det är ju det som räknas!!

En reaktion på ”JAG gjorde det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *