Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Me and I kväll :-)

FotorCreated

Ikväll var jag och flickorna på Me&I träff hos Marie. Jag har alltid tyckt om dessa kläder. Har en del av dem i min garderob från tidigare kollektioner. Även i denna kollektionen så blev där en hel del favoriter. Oj men skulle ju vilja vara miljonär och kunna välja och vraka bland kläderna. På bilden ovan så hittar ni några av mina favoriter.

Tycker det är så roligt mat man kan matcha sina kläder med barnen. Vilken tur att jag ska ha en egen träff i början på mars så jag ska kunna få känna och klämma på dessa plaggen igen. Möjligt vis bli ägare till ett och annat plagg.. Kanske jag redan har blivit 😉 Fniss fniss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *