Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Hemkunskap och sjukhusets underjordiska tunnlar!

Kommer så väl ihåg när jag hade Hemkunskap i skolan. Nu är det min stora dotters tur. Idag fick de bakat kolakakor.. Så nu ikväll så fick hon visat vad de hade gjort genom att göra egna kolakakor här hemma. De har ju inte alls GODA!!!! EHhhhh jo! Det var precis det dom var… Farligt goda!

20150128_185053

 

Ang mitt nya jobb så blir det nya utmaningar hela tiden, vilket jag tycker om. Att ha gått bredvid ett tag och nu är det dags att gå själv gör att det är lite extra pirrigt. Att hela tiden kunnat ha någon bredvid mig att fråga så fort det är något. Nu är ju utmaningen att plocka fram allt jag lärt mig och göra det själv… Det är sååå roligt :-)

20150128_155507

 

Vissa dagar blir det mycket spring i kulvertarna. Sjukhusets undre värld! Man kan lätt gå vilse där! vilket hände mig här om dagen.. Hihi

Nu väntas Biggest Loser på 7:an :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *