Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Då var det dags igen!

Riktigt ruskigt var det i morse när vi begav oss mot dagis. Kallt och några droppar som föll. Men innan dess så när vi skickade iväg storasyster till skolan så rusade liten mot vagnen för hon ville också iväg… Hahaha… Hon ville till dagis :-)

20141104_083322

När vi kom till dagis så tyckte hennes fröken att jag kunde säga hejdå till henne och gå hem igen.. Åhh… Hur ska detta gå tänkte jag.. Men sagt och gjort så sprutade tårarna på tösen och när de vände ryggen till mig så var ungen tyst…. OMG!!! Redan glömt mamma, tänkte jag..  Fick ett samtal sen från dagis och allt gick fint :-)

Under tiden så fick jag planerat middagar till resten av veckan. Handlat diverse grejor och blöjor. Tagit en kaffe men Anna-Maria. Men det har känts konstigt tomt utan liten…

20141104_115308

När det var dags att hämta henne efter lunchen så möttes jag av detta gooooa leendet :-) Gud vad jag älskar denna lilla tös.. Mitt hjärta bara smälter

Nu sover hon gott i soffan här hemma och jag inväntar min stora älskling.. Hon har just nu Spansk lektion sen kommer hon hem till sin mamma :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *