Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Mina älsklingar runt halsen :-)

20140629_195714

Kolla in detta vackra halsband som min vän Jenny Lindén har gjort.  Kolla gärna in hennes blogg här. Hon har så mycket andra smycken som hon gör och säljer. Hon har gjort en ring som jag bara älskar. Så jag tänkte göra en beställning på den. Men jag har svårt att välja vilken färg på sten jag ska ha.. Vit eller ljusrosa!!! Hjälp mig!!

image_53ad31b99606ee36ad08cff6

image_53ad32d72a6b229cfb2aebf2

Gå gärna in och ta en titt på hennes blogg. Hon har så mycket mer än detta :-) Super duktig tjej!

En reaktion på ”Mina älsklingar runt halsen :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *