Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Vilken härlig helg!

Igår var det lite bloggtorka. Jag ber så mycket om ursäkt men det är så det blir ibland. Igår blev det lite träning på förmiddagen i Balders Hage med Sofie som kör Mamma boot camp. Shit vad jobbigt det var men kul. Lätt jag kommer att vara med fler gånger.

1618603_689449651077674_1118455964_n

På kvällen var jag på tjej middag. Det var så trevligt att komma iväg och träffa lite nytt folk. Där var så många coola brudar, god mat och dryck. Kunde inte blivit bättre:-) Tjejerna skulle ut och dansa lite i Malmö och då körde jag hem. Känner mig inte riktigt redo än att gå ut men det kommer snart. Men jag måste erkänna att jag hade lite problem med vad jag skulle ha på mig. Var inte kläderna förstora så hittade jag en liten fläck som inte hade gått bort i tvätten. Det var också lite kul att styla sig med den nya frisyren :-)Så här blev det i alla fall :-)

20140629_200848

Inte världens bästa kvalitet på bilden men ni får en liten titt :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *