Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Butikseventet som gick i temat Lyx!

Då tänkte jag berätta om butikseventet som Sojka&Walles Event  hade anordnat. Det gick i temat Lyx. Vi blev inbjudna till Perfekt Skin Malmö och  Estetikspecialisten. De båda är under samma ak och finns i Malmö på Davidhallstorg. När man åker hemifrån så är man alltid lika spänd på vad som väntas.

410

409

Det börjad med att butiksägarna berättade om sina företag och vad för produkter de använde. Vi fick se live behandlingar. De började med en ansiktsbehandling med PHA-syra och sen fick vi se när Johanna gjorde en läppförstoring på sin modell. Ganska häftigt att se.

224

227

Innan läppförstoring så fickmodellen lite bedövningkräm (Emblakräm) så hon inte skulle känna så mycket. Modigt av henne. Vet inte om jag själv hade vågat. Efter blev det en massa mingel och vi fick även en hudanalys. Rätt intressant att få veta vad för sorts hud jag har.

230

229

228

Massor av tilltugg och erbjudande på behandlingar. Som vanligt så fixar dessa fantastiska tjejer Sojka och Walles lite trevliga lottovinster som jag hade turen att vinna :-) Det var inga dåliga priser…

206

Jag vann en kurbehandling :-) Men det är ju inte slut här!!! Som vanligt och alltid lika spännande så får vi var sin goodiebag med oss hem… Ojojoj det är som julafton varje gång 😀

212

208

Den första som haffade påsen när jag kom hem var dottern :-) Hon var så nyfiken!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *