Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Vilken dag och kväll :-)

Vaknade av att det ringde på dörren halv åtta imorse. Just det! Brossan och Carro skulle komma med tösabiten. Nå idag har jag varit själv med två 8 månaders töser. Känt mig som en ovan tvilling mamma.  Den ena somnar och den andra vaknar sen vaknar den ena av drn andra. Omg!!!! Vilket jobb!

Nå ja… när kusinen blivit hämtad så kom storasyster och pappa hem. Nu äntligen får jag göra mig i ordning inför kvällens press-release. Så iimorgon berättar jag mer om vad som hände ikväll.

God natt mina vänner♥♥♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *