Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Annons

Hemlig tävling tillsammans med Tontoy AB

Hej alla glada livspusslare där ute!

Efter en fullspäckad helg så är jag äntligen tillbaka till kontorsstolen och får lämna lite treårstrots på förskolan istället. Självklart är det väldigt roligt att se dotterns trotsiga sida men ibland kan det bli lite för mycket. Men det är något man visste redan innan man skaffade barn så det är bara att bita i det sura äpplet 😉

Idag händer det lite grann här på kontoret. Vi ska bland annat presentera en hemlig present tävling på Instagram tillsammans med Tontoy AB. Eller varför inte börja med att presentera den redan nu?!

Tävlingen som innehåller två paket kommer alltså att tävlas ut via Instagram där man endast behöver följa @LifePuzlSverige och @Tontoy_ab samt tagga tre vänner under bilden för att vara med och delta.

IMG_4070

Nu ska jag återgå till annat arbete, ha nu en riktigt härlig måndag!

LifePuzl André

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons