Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Annons

Veckans livspusslare, Joakim Toresson Brun!

Hej!

Joakim heter jag och är 23 år och lever i Göteborg med min fru Melanie 19 år och våran älskade prinsessa Vanessa som snart blir 1 och halvt år!  Till vardags jobbar jag inom stålindustri samt så driver jag en av Sveriges största unga pappabloggar. Just nu är jag och Vanessa aktuella i tidningen Vi föräldrar med ett omslag och en kort dialog!

FB_IMG_1433904854647

Det där med livspussel är en knepig sak må jag säga, det är inte alltid de går ihop för oss! Men oftast så löser de sig på ett eller annat sätt. Mitt bästa tips är nog ändå kommunikation med varandra och försöka ha en kalender där alla skriver upp sina aktiviteter, möten , jobbtider etc! Det är nog det bästa faktiskt, delad glädje är dubbelglädje!

En vanlig dag … Ja en vanlig dag just nu är ganska hektisk, jag och Melanie jobbar ofta om varandra och allt måste verkligen pusslas för att gå ihop! Men det är ju en övergångsperiod nu mellan jobb. Melanie har precis börjat på ett nytt jobb och jag jobbar natt. Så vårat pusslande ser ut ungefär så att jag får sova efter jobbet sen när jag vaknar så blir det ofta att hon åker till jobbet och kommer hem ca 10-20minuter innan jag beger mig till jobbet! Men som sagt, alla dagar är väldigt olika just nu då min fru har olika arbetstider och inte har det som mig som har mitt fasta schema!

I sommar kommer det mesta gå ut på att ”bo” in sig i vårat nyinköpta hus samt flytta dit och renovera lite samtidigt! Melanie kommer jobba hela sommaren så det blir så att vi inte reser något i sommar som vi brukar, och jag skall gå hemma med fyra veckors semester och försöka få ordning på saker och ting! Ja försöka kan jag ju iallafall göra! :)

Har aldrig testat LifePuzl innan, har precis kommit kontakt med den appen och installerat den och skall faktiskt ta och göra en genomgång nu! För konceptet låter helt underbart och hade underlättat massvis i min vardag skulle jag tro! Då jag måste skriva in allt annars försvinner de snabbt från mina tankar! Jag brukar säga minnet är bra men KORT!

Ni finner min blogg på http://pappabrun.se

Välkommen till min Pappablogg, Joakim heter jag och är 23 år och lever med min dotter som är född 6/1-14 och min fru! Ni kommer att få följa bland annat vårat nya husköp och en del ”renoveringar” samt följa livet som ung pappabloggare och våran vardag, tankar, och allt där omkring mellan himmel & jord!
För samarbeten / sponsring kontakta mig via mail joakim@pappabrun.se

—————————————————————————————————————————————————————-

Det här kommer bli vår sista livspusslare på ett tag framöver då andra nyheter kommer dyka upp efter sommarens semester som vi här på LifePuzl kommer ta under nästa vecka.

Ha nu en riktigt trevlig helg och hoppas att ni får massvis med sol!

/ André LifePuzl AB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons