Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Annons

Från den klaraste blå nyansen till svart

Från sommarvärme till hagel på bara några timmar, det är lite så vädret här i Sandviken ser ut just nu och har gjort under några veckor. Ena sekunder är himlen klarblå medans nästa gång man kollar upp så har himlen färgats svart. Men det är bara att stå ut och glädjas åt att man jobbar under dessa dagar, hade ju varit lite värre om man hade semester nu.

Dagen här på jobbet har bestått mycket av att sprida vår tävling som vi har tillsammans med Leksand Sommarland. Men mitt uppe i den tävlingen så pågår förberedelserna för nästa tävling som kommer vara en presentkorgstävling. I den så samlar vi ihop olika produkter, presentkort eller rabattkoder som kommer publiceras i Juli via våra sociala medier. Så följ oss på våra sociala medier för att inte missa dessa tävlingar!

Ha nu en riktigt härligt dag alla livspusslare!

LifePuzl André

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons