Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Annons

Veckans livspusslare, Louise Valfridsson

Jag är en 27-årig snart tvåbarnsmamma som studerar på Högskola, dit jag pendlar. Min sambo arbetar hårt och har alltid många bollar i luften, för att inte tala om hans 1000 olika hobbys.
Vår son Melker är 2,5 år och sen har vi hunden Kajsa som ställer krav på oss då hon inte tycker om att vara hemma själv.

Namnlös

De flesta skulle nog skratta åt att vi är veckans livspusslare då vårt stora problem är framförhållning: ”jag åker till Stockholm med jobb  i övermorgon och blir borta 2 dagar” ”jag slutade visst kl 17 idag, kan du hämta på dagis?” ”jag är hungrig, vad ska vi äta?”

Men saken är den att vi har skärpt till oss. Vi sätter oss tillsammans varje söndag och går igenom våra kalendrar så att vi har koll på det praktiska. Vi gör en to do list gällande hemmet så man vet vad som ska göras när vi är hemma. Middagsfrid löser vårt handlingsproblem och ger familjen näringsrika och ekologiska middagar.

Jag har laddat ner LifePuzl för att förenkla ytterligare så att vi ska ha en gemensam kalender istället för varsin.

Det känns som att vi har koll på läget inför lillebrors ankomst, förutom städningen i hemmet. Men Rom byggdes som sagt inte på en dag :)

sda

http://Babyhjalp.se/ise

Ise – min familjeblogg bjuder på en inblick hos en spontan småbarnsfamilj.

—————————————————————————————————————————————————–

 Då denna intervju gjordes i början av April så hade inte lilla Sture kommit till världen ännu. Men den första Maj kl. 03.30 så var det dags. En glad liten kille föddes som brorsan Melker tyckte var väldigt spännande att träffa.

IMG_8168

Så ett stort grattis från oss på LifePuzl till hela familjen!

 /André LifePuzl

 

 

En reaktion på ”Veckans livspusslare, Louise Valfridsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons